Forum Posts

Ryan
Jan 14, 2021
In General Discussion
Not sure what's going on yet. But I have found that when it is cold out (below freezing), something is going on the causes the watchdog timer to not get refreshed and the board resets after the specified 5 seconds of the watchdog. When I take the OnSpeed box home and try to debug it in the comfort of my house, it seems to work fine again. Things that are suspect are my wiring. Maybe I have something weird wired (although everything worked when I took the box from my house, put it in the airplane and went for a flight. Another would possibly be my soldering? Not sure on that, but I'm sure it's a possibility. I get "i2c timeout", but even if I comment out the i2c relevant setup code, I still get a reset after 5 seconds. I could be missing something, but I think this message is somewhat of an artifact of something else going on. If anyone has any ideas, I'm all ears. :-)
0
7
46
Ryan
May 08, 2020
In General Discussion
I've got some extra boards and I ordered a good bit extra of all the required components for the board (except Teensy, WiFi, AHRS/IMU, and pressure sensors). I can either ship them out bare or if you really want, I can solder the board up with the extra stuff I have.
0
5
135
Ryan
Apr 21, 2020
In General Discussion
Just wanting to know if anyone is doing a buy from Beswick? I talked with them and their min order is $50, so I would either buy that and try to get rid of the others here or chip in with someone else for a buy of these parts.
0
7
123
Ryan
More actions